INGRIJIREA UNGHIILOR

      Ingrijirea unghiilor

10 sfaturi pentru unghii sanatoase

 
 
     Cand eram mai mica, imi doream sa pot sa-mi las unghiile mari asemenea colegelor mele de clasa. N-am reusit niciodata deoarece am unghii foarte subtiri, care se exofiliaza repede. Cand am mai crescut, am renuntat la idea de a avea unghii lungi, mai ales ca nu mi se mai potriveste acest tip de manichiura. Insa am continuat sa caut solutii pentru unghiile mele cu probleme.
Remedii naturale

      Cel mai bun remediu pentru unghiile moi, care se rup repede, este lamaia. Un amestec din doua linguri de suc de lamaie si un pahar de apa este foarte bun pentru tratamentul unghiilor cu probleme. Eu obisnuiesc din cand in cand sa-mi tamponez unghiile cu o felie de lamaie, ca sa le intaresc. La fel de bun este si uleiul de masline, bogat in vitaminele A si E, care au proprietati regeneratoare.

     Pe langa aceste tratamente naturale, trebuie sa stii ca este foarte important sa-ti ingrijesti unghiile in mod corespunzator. De multe ori nu acordam o prea mare importanta unghiilor, dar ele sunt extreme de sensibile. Ori de cate ori spalam vesela sau folosim acetona, unghiile noastre au de suferit. In timp ce unele dintre noi avem unghii moi care se exfoliaza, exista o alta categorie care se confrunta cu problema unghiilor casante. In acest caz, unghiile se rup repede si sunt fragile. Pentru aceste probleme, iti prezint in continuare mai multe sfaturi care te vor ajuta sa ai o manichiura frumoasa si sanatoasa! SURSA
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...