SEMNIFICATIA CULORILOR UNGHIILOR

Semnificatia culorii unghiilor :

-Albastru marin - O culoarea a sofisticarii si autoritatii.O femeie cu unghiile albastru marin le spune fara cuvinte celor din jur ca trebuie sa i se dea ascultare , intrucat ea este "sefa".

-Albastru pal / bleu - O culoare rece , transmitand nonsalanta.O femeie cu unghiile de aceasta culoare isi exprima latura tinereasca , dar calma , impenetrabila a personalitatii ei.

-Castaniu - O culoare calda combinand autoritatea rosului cu increderea in sine a violetului.O culoare matura , sofisticata , care , atunci cand este regasita pe unghii , invita la respect.

-Cafeniu - O culoare cu nuante ale pamantului , indicand apropierea de mama natura ; specifica unei femei energice si cu picioarele pe pamant.

-->

-Negru - Culoarea neagra a unghiilor reprezinta un simbol clasic de impotrivire fata de ceva prestabilit sau preconceput.O femeie cu unghii negre nu este neaparat sub influenta unei depresii sau a culturii gotice ; ea poate comunica in acest fel o atitudine de revolta impotriva unor norme sau o inclinatie catre latura intunecata a personalitatii ei.

-Portocaliu - O culoare stralucitoare si plina de caldura , caracteristica femeilor care vor sa atraga atentia .Portocaliul este si un simbol al toamnei si a schimbarii anotimpurilor , o perioada a stralucirii si transformarii.

- Purpuriu - O combinatie de rosu , roz si violet ; o culoare feminina fara a fi stridenta , specifica unei femei cu un suflet vibrant , profund si intens , care nu isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei.

- Rosu aprins - O femeie indrazneata , sigura pe ea , careia nu ii este teama sa adauge un strop de dramatism in viata ei.Ii place sa fie in centrul atentiei si sa preia conducerea in diferite situatii.Rosu aprins este culoarea afirmarii , a atitudinii " priveste-ma fara frica" , un simbol al pasiunii , focului si increderii.

-Roz intens - O femeie curajoasa , energica , care stie sa savureze viata.

-Roz pal - O culoare subtila , specifica unei femei linistite , cu un spirit tanar si plin de delicatete , dar careia nu ii place sa " iasa in fata".

-Manichiura frantuzeasca - O femeie stralucitoare si profesionista , care crede ca unghiile ei sunt frumoase asa cum le-a creat natura , ele trebuind sa fie doar reliefate , ca o expresie a unei personalitati marcante.

-Maro / brun inchis - O culoare intunecata si bogata care indica indrazneala si autoritatea.

-Negru - Culoarea neagra a unghiilor reprezinta un simbol clasic de impotrivire fata de ceva prestabilit sau preconceput.O femeie cu unghii negre nu este neaparat sub influenta unei depresii sau a culturii gotice ; ea poate comunica in acest fel o atitudine de revolta impotriva unor norme sau o inclinatie catre latura intunecata a personalitatii ei.

-Verde - Culoare care evoca mediul natural si vigoarea ; verdele unghiilor transmite indrazneala si forta.

- Violet deschis - Violetul deschis este o combinatie de roz si violet , o nuanta a feminitatii constiente si increzatoare in sine .O culoare specifica unei femei gratioase care isi stapaneste emotiile si reactiile.

-Violet inchis - O marca a regalitatii care , atunci cand apare pe unghii , este specifica unei femei increzatoare in sine , careia nu ii este frica sa isi exprime opiniile adesea foarte personale.

Feng Shui si culoarea unghiilor

Fundamentele Feng Shui constau in cele 5 concepte ale elementelor , simbolurilor sau triagramelor si in filozofia lui yin si yang.In Feng Shui , culorile au o importanta vitala intrucat ele creaza energii specifice in jurul unei persoane , energii ce pot aduce transformari majore in viata unei fiinte umane.

Pentru a-si atrage schimbari pozitive in viata , omul trebuie sa isi urmeze propria lui harta Feng Shui , descoperind , in acest fel , culorile si formele care i se potrivesc.

Relevarea culorilor corespunzatoare unei persoane trebuie urmata de folosirea acestora in decorarea casei si a propriei persoane , inclusiv ( in cazul femeilor ) in decorarea unghiilor.

- CULORILE APEI (albastru , albastru inchis , negru , violet , precum si toate tonalitatile acestor culori) sunt folosite pentru atragerea prosperitatii , banilor si belsugului , pentru crearea unor relatii familiale fericite.

-CULORILE METALULUI ( alb , auriu , argintiu , si toate nuantele acestor culori) sunt utilizate pentru obtinerea mai usoara a banilor , armonizarea relatiilor parinte -copil , succesul in cariera.

- CULORILE PAMANTULUI (galben , maro , castaniu , si toate tonurile acestor culori) se considera a fi folositoare in atragerea stabilitatii in viata si a succesului la examene.

- CULORILE FOCULUI (rosu , purpuriu , roz , precum si toate tonalitatile acestor culori) par a atrage perechea potrivita si facilitarea caii de atingere a faimei sau reputatiei.

-CULORILE LEMNULUI (verde , verzui , vernil , si toate nuantele acestora) sunt o cheie a succesului catre obtinerea de bani , properitate si abundenta.SURSA


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...