Unghiile tehnice

      Unghiile tehnice cunoscute de asemenea și sub numele de unghii false, unghii artificiale, unghii de modă sunt extensii ale unghiilor naturale create cu ajutorul a diferite tehnici și materiale.
     Unele unghii artificiale încearcă să imite aspectul unghiei naturale cât mai bine posibil, în timp ce alte modele pot deforma în mod intenționat forma tipică a acesteia.

Unghiile tehnice nu reprezintă un înlocuitor pentru unghia naturală, acestea fiind doar o prelungire. Există două modalități principale pentru crearea unghiilor artificiale: cu ajutorul tipsurilor sau cu ajutorul formelor. 
     Tipsurile sunt realizate dintr-un plastic sculptat în forma unei unghii. Acestea se lipesc până la jumătatea unghiei naturale după care se aplică acryl sau gel pe întreaga unghie. Formele sunt așezate sub unghia naturală și peste acestea este modelată unghia artificială din gel sau acryl. Forma este mai apoi eliminată și în mod corespunzător unghia artificială se pilește și îi se dă strălucire.sursa-->

unghii tehnice poze,unghii pictate,unghii tehnice modele,unghii tehnice pas cu pas,curs unghii tehnice,aplicunghii tehnice cluj,unghii tehnice 2012,unghii tehnice forum,


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...