Unghiile false - avantaje

    Unghiile false - avantaje si dezavantaje

    In incercarea de a arata perfect, multe femei aleg asa-numitele unghii tehnice in locul manichiurii clasice. Variantele pe care le ai dispozitie sunt numeroase: unghii false cu tips gel, constuctie gel, protectie pe unghia naturala gel, french construit, french de suprafata, prelungirea patului unghiei, unghii stileto, nail art cu sclipici, microperle, scoici, design cu geluri colorate.
      Mainile tale vor arata perfect ingrijite, la orice ora din zi si din noapte! Pare simplu, dar asta nu inseamna ca nu exista si parti negative… Afla tot ce trebuie sa stii despre unghiile false: 

      Maichiura cu un aspect impecabil pentru mult timp

    Marele avantaj al unghiilor false este ca nu trebuie sa iti refaci manichiura la fiecare 4-5 zile, asa cum ar fi normal in mod obisnuit. Unghiile false rezista mai mult timp si in plus, gelul aplicat nu sare de pe unghii. Asadar, nu esti luata niciodata pe nepregatite daca trebuie sa pleci in graba la un eveniment important.

unghiile false, unghiile false si sarcina,dezlipirea unghiilor false,indepartarea unghiilor false,avantajele unghiilor false,unghii false modele,


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...