Unghii naturale

    Alege o manichiura ce iti va garanta ungii frumoase. Vrei unghii French dar crezi ca varianta clasica este prea demodata? Incearca aceasta manichiura cu unghii albe cu rosu - potrivita atat pe unghii aplicate cat si pe unghii naturale- si ofera eleganta tinutei tale. 


        Alege modele de unghii naturale care sa te avantajeze, ca acesta, potrivit pentru orice ocazie.


-->


   Doresti sa realizezi unghii cu model? Atunci incearca aceasta varianta de manichiura cu unghii pictate din categoria de modele de unghii ale anului 2012. Pentru unghii frumoase sau chiar unghii perfecte indrazneste sa exprimentezi printr-o manichiura cu unghii pictate. 


 Modelul   acesta  poate fi aplicat si pe unghiile false la un salon de specialitate. Fie ca te pregatesti pentru o ocazie speciala sau doar vrei sa oferi o nota sofisticata tinutei tale, alege acest tip de manichiura care va merge de minunte pe unghii lungi, demne de o diva.


   Prezentam un model de unghii la moda in 2013, in mai multe culori, fresh si vesel precum o zi insorita de vara, pentru unghii frumoase. Modelele pentru unghii naturale pot fi foarte variate iar acesta este un exemplu original. 


       Iti plac unghiile roz ? Poti incerca sa combini mai multe nuante sau le poti completa cu alte culori precum in aceasta varianta. Fie ca ai unghii mici, unghii scurte sau unghii lungi, acest model se va potrivi de minune in orice situatie. Incearca si tu acest tip de manichiura si vei obtine efectul unghiilor perfecte.

unghii modele noi,unghii modele facute acasa,unghii modele simple,unghii modele usoare,unghii modele 2013,,unghii modele poze,unghii modele 2013,


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...