Unghii cu gel     Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.
     Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de “narav” iar altele vor doar sa aiba unghii superbe si usor de intretinut.
     Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza foarte mult structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui, ele vor arata la fel ca inainte.


     La salon se realizeaza manichiura tehnica cu gel. Aceasta reprezinta o alungire a unghiilor naturale sau o intarire a acestora dupa preferinte. Constructia unghiilor se face cu un gel special care se intareste in lampa UV. Printre avantajele manichiurii tehnice putem enumera:
  • intodeauna o manichiura impecabila
  • efectul special
  • rezistenta in timp
  • pot fi aplicate diverse modele sau picturi sub gel, acestea devenind permanente
  • se poate realiza un french permanent
  • lacul de unghii rezista o perioada mai indelungata.
     Unghiile construite pot fi pastrate permanent facandu-se o intretinere a lor o data la 3  saptamani, in functie de cat de repede creste unghia naturala.
In plus, in oferta noastra se regaseste o gama variata de accesorii, printre care: strasuri, sclipici, flori naturale, perle, staniol, stelute ,cercel unghie,decoratii 3D, precum si pictura manuala.
    
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...