Unghia naturala cu gel

  
    In anumite cazuri, atunci cand lungimea unghiilor ne permite sau la cererea expresa a clientei, se poate aplica gel pe unghia naturala, fara prelungire din tips sau pe sablon. Daca unghiile naturale sunt puternice se poate aplica gel pe unghia naturala intr-un strat mai subtire, pentru un look cat mai natural, iar daca acestea sunt subtiri, se aplica gel pe unghia naturala intr-un strat mai gros, pentru a conferi structura si rezistenta.

          Aplicatia de gel pe unghia naturala implica urmatorii pasi:

- Dezinfectarea suprafetei de lucru si a mainilor (clientei si ale tehnicianului).
- Se curata unghia naturala cu dizolvant fara acetona.

- Fasonarea unghiilor pe forma dorita cu ajutorul unei pile de grit 180.

- Se pregateste unghia naturala prin impingerea cuticulei si curatarea eponichiului.

- Crearea aderentei pe unghia naturala cu ajutorul unei pile foarte fine sau a unui buffer.

- Se degreseaza unghia naturala cu solutie speciala de curatare a suprafetei unghiei.

- Aplicarea agentului de aderenta si polimerizarea lui la UV in functie de indicatiile producatorului.

- Aplicarea gelului pe toata lungimea unghiei, intr-un strat daca se foloseste un gel vascos si in doua straturi daca se foloseste un gel mai fluid.

- Polimerizarea materialului in funtie de timpul recomandat de producator si verificarea ulterioara a tuturor unghiilor pentru a observa daca este nevoie sa se faca eventuale completari de gel.

- Degresarea dispersiei lipicioase rezultate in urma polimerizarii cu ajutorul unei dischete imbibate in degresant de gel UV.

- Finisarea unghiilor cu ajutorul frezei sau a pilelor presupune aducerea unghiilor la forma lor finala prin introducere in ax (indreptarea varfului si lateralelor) si prelucrarea volumului unghiei.

- Indepartarea prafului de pe unghii cu ajutorul unei periute, cu atentie pe marginile laterale.

- Aplicarea gelului de sigilare sau luciu intr-un strat subtire, fara atingerea cuticulei si polimerizarea acestuia la lampa UV in functie de indicatiile producatorului.

- Tratarea cuticulelor agresate cu ulei de cuticule, care se maseaza usor cu miscari circulare.

      Dupa acesta succesiune de pasi rezulta o aplicatie cu aspect natural si rezistenta in timp. Ca si in cazul unei aplicatii de unghii false, dupa ce aplicam gel pe unghia naturala, putem aplica oja colorala, french, nail art pictat, ojat permanent sau strass-uri, in functie de dorinta clientei.

unghiile de catifea ,unghiile false ,unghiile si personalitatea ,unghiile vedetelor ,unghiile cu tips ,unghiile si sanatatea organismului ,unghiile cu acril ,unghiile si bolile,
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...