O manichiura ingrijita si sanatoasa

     O manichiura ingrijita si sanatoasa este cartea de vizita a unei femei si, odata cu scaderea temperaturilor, eforturile de o mentine astfel trebuie adaptate sezonului rece. Pe timp de iarna, unghiile sunt fragile si casante, iar cuticulele se usuca. Iata ce trebuie sa faci daca nu vrei sa stai cu mainile ascunse in buzunare in aceasta iarna.
      Care sunt problemele pe care le intampini in sezonul rece si cum pot fi tratate?


       Unghiile si pielea mainilor se deshidrateaza      Din cauza variatiilor de temperatura la care esti supusa, unghiile devin casante si se deshidrateaza.
       Nu astepta sa ai mainile crapate sau unghiile rupte pentru a-ti ingriji manichiura. Pregateste periodic tratamente naturiste si nu uita sa te protejezi mainile cu ajutorul manusilor.
      Ca masura de prevenire a deteriorarii manichiurii se recomanda aplicarea unui strat fin de vaselina, inainte de a intra la dus. Maseaza usor zona cuticulelor si intinde stratul de vaselina pe toata suprafata unghiei. Aceasta patrunde cu usurinta in pielea uscata si crapata si te protejeaza impotriva efectelor nocive ale umezelii.

Specialistii recomanda folosirea unor produse waterproof la realizarea manichiurii, care iti pastreaza unghiile hidratate si nu le lasa sa se rupa cand intra in contact cu apa de la robinet, apa de ploaie sau zapada.


-->


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...