Unghiile false

      Inainte de aplicarea unghiilor false, unghia ta trebuie sa fie curata, pilita si lustruita (cu buffer-ul), pentru a putea fi aplicate cu usurinta si sa reziste, astfel manichira ta va arata ca de vedeta o perioada buna de timp, dar acest lucru numai daca aplici conform instructiunilor si cu rabdare. Inca un sfat privind aplicarea, pileste si unghiile false, pentru a se potrivi perfect unghiilor tale
      Lungimea unghiei false depinde cel mai mult si de activitatea ta de zi cu zi, cel mai mare "dusman" , sa-i zicem asa, al unghiilor false, este tastatura. Daca activitatea ta se desfasoara folosind calculatorul, recomandarea mea este ca unghiile sa aiba o forma cat mai normala, nu foarte lungi, pentru a nu fi incomode la scris. Eu oricum nu va recomand pentru orice activitate a-ti avea unghiile false prea lungi.


-->

     Avanataje oferite de unghiile false:
       - nu se agata ;
      -  nu se rup, decat printr-un mod accidental;
     -  protejeaza unghia naturala;
    - lacul de unghii rezista mai mult.
      Cum avem grija de unghiile false ? Cand porti unghii false este indicat sa folosesti manusi de menaj daca te dedici activitatilor casnice. De asemenea, specialistii recomanda utilizarea unui lac protector inainte de aplicarea lacurilor de unghii colorate sau inainte de a merge la solar. Intretinerea si retusul aplicatiilor pe unghii se face la un interval care varieaza intre 14 si 21 zile. Unghiile respira si prin produsele care se aplica pe suprafata lor si, din acest motiv, nu este obligatoriu sa faci pauza intre doua aplicatii, decat daca exista probleme medicale. 

      Cand folosesti unghiile false, te poti bucura de orice fantezie in materie de manichiura, mai ales ca lacul rezista mai mult pe unghie si nu trebuie sa te enervezi de fiecare data, dupa ce ai facut baie, ca iar ti-a sarit lacul si nu mai ai timp sa iti faci alt model, plus ca ai si mai mult loc pentru a aplica si cateva strsuri. Asa ca, inca un motiv in plus pentru a crea din unghiile voastre ceva de invidiat.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...