Unghii Gel

Unghii Gel
   1) În prima etapa se pregatesc unghiile naturale pentru urmatori pasi. Daca se doreste utilizarea sabloanelor, unghiile naturale trebuie scurtate la o lungime de cel mult 1mm
   2)Urmatorul pas,se foloseste pila buffer pentru a elimina delicat luciul natural al unghiilor până când acestea devin complet mate.Dar aveti grija sa nu piliti prea mult.
   3)Se foloseste solutie pentru a înmuia cuticulele .Se imping cu cu betisorul din lemn de portacal ,daca este nevoie se pot taia.Dar cel mai indicat este a se taia cu cateva zile inainte.
  4)Se desprăfuiesc unghiile cu o periuţă sau cu un tampon umezite cu soluţie Nail cleaner.
  5)Se aplică Primer într-un strat subţire pe unghiile naturale, evitându-se pe cât posibil atingerea cuticulelor. Primerul măreşte aderenţa dintre gelul UV şi unghiile naturale şi de asemenea absoarbe umiditatea. Atenţie: Nu folosiţi acetonă, cleaner sau alte soluţii în această etapă, primerul este singurul lichid care se permite să intre în contact cu unghia naturală; în caz contrar extensiile se vor desprinde în câteva zile
   6)Se aplică şabloanele pe degete, potrivindu-le la varfurile unghiilor naturale şi puţin sub acestea. Vârfurile şabloanelor se curbează longitudinal şi se alipesc pe faţeta cu adeziv, pentru rigidizare.
    7)Se continuă cu gel de bază aplicat în strat subţire pe unghia naturală, cu pensula apăsată , insistând la extremităţi pentru a obţine o aderenţă cât mai bună şi a elimina eventualele bule de aer care se pot forma. Se expune 120 secunde în lampa UV.
   8)Se aplică gel de constucţie pe unghie, în strat suficient de gros încât să fie modelată curba C a unghiei naturale. În funcţie de lungimea care se doreşte pentru extensii se poate aplica gel şi peste un număr de gradaţii de pe şablon.
   9)Gelul nu ar trebui să pătrundă în canelura unghiilor şi a cuticulelor. Se previne acest lucru prin curăţarea excesului cu un beţişor de lemn de trandafir înainte de expunerea în lampa UV.
   10)Se demontează şabloanele,si se curăţă unghiile prin periere sau tamponare cu soluţie Nail Cleaner.
  11)Se aduc extensiile la forma dorită prin pilire. Excesul de gel poate fi îndepărtat cu freza electrică. Finisarea se face prin pilire manuală, după care extensiile se lustruiesc cu pila buffer şi se desprăfuiesc prin periere sau tamponare cu soluţie Nail Cleaner
    12)Acum este momentul pentru crearea designului unghiilor,in functie de cerintele clientei,se face modelul dorit.
    13)Iar ultimul lucru este sigilarea,unghilor cu un finish sau gel de sigilare.
După uscare - unghiile se curăţă din nou, cu soluţie Nail cleaner. Dacă este necesar se lustruiesc extensiile cu bufferul.
-->


poze unghii
boli unghii
ingrijirea unghiilor
jocuri unghii
unghii 2011
unghii exfoliate
unghii perfecte
unghii false


Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...