Pentru a aplica unghiile false

     Pentru a aplica unghiile false este nevoie de o pregatire prealabila. Unghiile naturale sunt plilite chiar si pe partea lor lucioasa pentru a usura aderarea acrilului. Aceasta etapa este cea mai agresiva pentru ca subtiaza unghia si o face mai fragile. Pilirea creste gradul de penetrare a produselor chimice, foarte toxice.

     Anumiti manichiuristi experti pilesc delicat suprafata unghiei naturale, dar altii o subtiaza prea mult. Anumite centre folosesc chiar pile electrice care produc adevarate dezastre. Asa se explica faptul ca persoanele care isi pun frecvent unghii false nu mai pot sta fara ele. Nu pentru ca ar avea unghii urate ci pentru ca ele s-au deteriorat in timp.

     Daca unghiile sunt pilite si devin foarte subtiri, substantele toxice patrund si in piele. Lipiciul folosit la atasarea unghiilor capsule este mai putin toxic decat gelul sau acrilul.

    Unghiile false pot duce la complicatii. Rasina acrilica poate provoca iritatii si eczeme ale pielii din vecinatatea unghiei. In unele cazuri apar iritatii si la distanta, cauzate de atingerea zonei cu unghiile. Pot aparea egzeme la nivelul pleoapelor, pe fata sau pe gat.

     Unghiile false favorizeaza exfolierea celor naturale pentru ca acrilul ataca pielea de sub unghie, iar unghia naturala se albeste. De asemenea, ea se poate ingalbeni sau invineti din cauza unei infectii bacteriene... sursa >>>

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...